Ngalereskeun-FASTENER-Buta RIVET

10 Taun Pangalaman Manufaktur
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Tentang Kami

Wuxi Yuke Élmu Lingkungan & Téhnologi Co. Ltd.

judul_

Sajarah urang

WUXI YUKE diadegkeun dina 2007. Ieu husus dina rivet buta, rivet nut na fastener salila sababaraha taun.

Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi.

Urang geus diékspor barang urang ka sakuliah dunya kayaning Éropa, Amerika, Rusia, Est Tengah jeung saterusna.

Kami ogé ngagabungkeun manufaktur sareng outsourcing sareng ngapdet departemén R&D.

Urang keukeuh dina "kualitas High, jasa Leuwih alus, solusi Leuwih alus".

judul_

Pabrik urang

Pabrik WUXI YUKE perenahna di daérah industri Jiangyin.Kami gaduh peralatan canggih, téknologi terampil sareng insinyur.

Kami gaduh MESIN PEMBENTUK TIIS, MESIN assembling MESIN UJI, MESIN POLISH, MESIN PACKING.PERALATAN UJI

1.4
1.1
1.3
1.1
1.2
1.3
2.3
2.1
2.2
judul_

Aplikasi Produk & Produk Kami

keling buta,(keling buta stanrard,gb12618 keling buta standar,din7337 keling buta,keling buta uninigrip,keling buta csk,keling buta kepala kubah,keling buta flange badag,keling buta hemlock,keling buta triform bklind,keling buta interlock,keling buta warna-warni, keling jsb)

Kacang keling (kacang keling sirah datar, kacang keling csk, keling hex pinuh, kacang keling csk leutik keling buta struktural, remaches, rebite jsb),

Rivet gun (leungeun riveter gun pikeun rivet buta, rivet nut)

Aplikasi: Mobil, jati, wadahna, lift, konstruksi, hiasan & industri.

judul_

Pasar Produksi

EURPOE, AMERIKA, ASIA, TIMUR TENGAH.

judul_

Pangwangunan

Urang hadir sababaraha paméran hargana unggal taun sarta didatangan klien heubeul urang jeung klien anyar.Kami hoyong pisan nampi pasar énggal sareng ngadamel tanggapan gancang pikeun pasar.Samentara éta kami ogé ngembangkeun bisnis B2C kami, Urang nyieun usaha pikeun mawa leuwih kana ritel Terminal.Contona: ALIEXPRSS, AMZON.

18.1
18.3
18.2
19.1
19.4
19.3
judul_

Jasa Kami

1.We nyadiakeun sampel bebas pikeun konfirmasi Anjeun.Simkuring gaduh insinyur profésional sarta produksi.

2.We bakal nyadiakeun harga kalapa, kualitas stabil sarta analisis pasar.

3.We bakal nuturkeun klien tur pasar na.Kami bakal ngabantosan klien nyiptakeun langkung seueur pasar.

Wilujeng sumping didatangan WUXI YUKE!!!