• YUKE1-3
  • YUKE2
  • YUKE3-1
  • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

    Ieu husus dina rivet buta, rivet nut na fastener salila sababaraha taun.

  • We update our management and facility and technology.

    Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi.

  • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

    Urang keukeuh dina "Kualitas High, jasa Leuwih alus, solusi Leuwih alus".

Tentang Kami

WUXI YUKE diadegkeun dina 2007. Ieu husus dina rivet buta, rivet nut na fastener pikeun leuwih 10 taun.Kami ngamutahirkeun manajemén sareng fasilitas sareng téknologi.Urang geus diékspor barang urang ka sakuliah dunya kayaning Éropa, Amerika, Rusia, Est Tengah jeung saterusna.Kami ogé ngagabungkeun manufaktur sareng outsourcing sareng ngapdet departemén R&D.Urang keukeuh dina "reputasi High, kualitas High, jasa hadé tur solusi".

Wilujeng sumping di perusahaan kami!