Ngalereskeun-FASTENER-Buta RIVET

10 Taun Pangalaman Manufaktur
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Riveter Gun

  • Tunggal Leungeun Riveting

    Tunggal Leungeun Riveting

    Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

    Cecekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit anu saé nalika narik rivet.

    Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

    Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

    Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.

  • Threaded Nut Selapkeun Riveter Bubuka

    Threaded Nut Selapkeun Riveter Bubuka

    Gampang Dioperasikeun, ukur bor liang dina workpiece nu, ngumpul nut rivet luyu onto alat, selapkeun kana liang, squeeze lajeng lengkep.Utamana sampurna lamun beungeut sual teuing ipis bisa disadap, atawa aksés ka backside diwatesan.

  • Ganda Core narik Hand Riveter Bubuka

    Ganda Core narik Hand Riveter Bubuka

    Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

    Cecekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit anu saé nalika narik rivet.

    Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

    Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

    Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.

  • Single Hand Riveter Gun Bubuka

    Single Hand Riveter Gun Bubuka

    Konstruksi alloy terjal

    Finish awét

    Non-Slip Cushioned cecekelan cecekelan

    Gampang Panyimpenan cecekelan konci

    Pakem ergonomic pikeun operasi gampang.

  • Alat kacang keling buta

    Alat kacang keling buta

    Alat kacang rivet buta tiasa ngabantosan parobahan rivet gancang.

  • Pop Rivet Alat Riveter Gun

    Pop Rivet Alat Riveter Gun

    Item:Pop Rivet Alat Riveter Gun

  • Ganda Tahan Hand Riveter narik Riveting Gun

    Ganda Tahan Hand Riveter narik Riveting Gun

    Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

    Cecekelan panjang tambahan mastikeun ngungkit anu saé nalika narik rivet.

    Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

    Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

    Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.

  • Tunggal Leungeun Riveter

    Tunggal Leungeun Riveter

    Gampang Dioperasikeun, ukur bor liang dina workpiece nu, ngumpul nut rivet luyu onto alat, selapkeun kana liang, squeeze lajeng lengkep.Utamana sampurna lamun beungeut sual teuing ipis bisa disadap, atawa aksés ka backside diwatesan.