Riveter Gun

  • Double Core Pulling Hand Riveter Introduction

    Ganda Core narik Hand Riveter Bubuka

    Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

    Cecekelan anu langkung panjang ngajamin ngungkit anu saé nalika narik rivet.

    Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

    Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

    Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.

  • Threaded Nut Insert Riveter Introduction

    Threaded Nut Selapkeun Riveter Bubuka

    Gampang Dioperasikeun, ngan bor liang dina workpiece nu, ngumpul nut rivet luyu onto alat, selapkeun kana liang, squeeze lajeng lengkep.Utamana sampurna lamun beungeut sual teuing ipis bisa disadap, atawa aksés ka backside diwatesan.

  • Single Hand Riveter Gun Introduction

    Single Hand Riveter Gun Bubuka

    Konstruksi alloy terjal

    Finish awét

    Non-Slip Cushioned Pakem cecekelan

    Gampang Panyimpenan cecekelan konci

    Pakem ergonomic pikeun operasi gampang.