Ngalereskeun-FASTENER-Buta RIVET

10 Taun Pangalaman Manufaktur
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Baku Rivet Buta

  • Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Rivet buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat énggal anu kuat pikeun rupa-rupa aplikasi.

    Dijieunna tina alloy aluminium kualitas luhur, éta pernah rusts, boga résistansi korosi alus, Éta sturdy, lightweight, sarta awét.

  • Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Rivets mangrupakeun permanén, fasteners non-threaded nu nyepetkeun objék babarengan.Éta diwangun ku sirah sareng shank, anu cacad ku alat pikeun nahan rivet dina tempatna.Rivets buta ogé boga mandrel a, nu mantuan nyelapkeun rivet jeung megatkeun kaluar sanggeus sisipan.

  • Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    Produk ieu mangrupa rivet buta tungtung kabuka. Produk kami teu boga burrs.Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.Produkna tahan korosi, tahan karat sareng awét.Cai mibanda rupa-rupa aplikasi.

  • Kubah Kepala Buta Rivet Stainless Steel

    Kubah Kepala Buta Rivet Stainless Steel

    Rivets ieu didamel tina High Quality Stainless Steel anu mangrupikeun salah sahiji bentuk résistansi korosi anu paling luhur, ngajantenkeun langkung lami tibatan hardware anu sanés di pasar ayeuna.

    Hardware kami kuat pisan sareng saé pikeun dianggo di jero ruangan sareng luar.Rivets stainless langkung unggul tibatan baja biasa sareng nyayogikeun résistansi karat anu saé dina aplikasi cai uyah.

  • Pinuh Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet

    Pinuh Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet

    Pinuh Aluminium Dome sirah buta rivet boga plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur thick.It gampang ngagunakeun, herang jeung Uap resistant.Widely dipaké dina konstruksi jeung widang industri.

  • Dome Head Blind Rivet With Colorful Painting

    Dome Head Blind Rivet With Colorful Painting

    Eta nyadiakeun kamampuhan gabungan pikeun nyepetkeun produk salila assembly bari enhancing penampilan na.Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun atanapi ngaropea penampilan rivet nyaéta nambihan warna ku lukisan.Produk urang cocog pikeun rupa-rupa aplikasi dimana warna ditambahkeun atawa cocog.

  • Aluminium CSK Kepala Buta Rivet

    Aluminium CSK Kepala Buta Rivet

    Produk urang anu exquisite di workmanship, gampang pikeun nyimpen, sarta mastikeun kualitas kontrol.Mibanda permukaan lemes, résistansi korosi, stress alus sarta tekanan kuat.

  • Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    produk rivet buta sirah kubah ieu dijieunna tina baja.Éta tiasa langkung awét, langkung bébas hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis.Cai mibanda plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur kandel.Sarta eta bisa dilarapkeun ka sagala rupa widang.

  • Pinuh Steel CSK Kepala Buta Rivet

    Pinuh Steel CSK Kepala Buta Rivet

    Kami produsén profésional pamimpin rivets buta di Cina, Produk kami anu exquisite di workmanship, gampang pikeun ngahemat, sarta mastikeun ngadalikeun kualitas.Mibanda permukaan lemes, résistansi korosi, stress alus sarta tekanan kuat.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.

  • Pinuh Stainless Steel CSK Kepala Buta Rivet

    Pinuh Stainless Steel CSK Kepala Buta Rivet

    A rivet countersunk mangrupakeun bagian anu riveted ku deformasi sorangan atawa gangguan connection.The sirah screw sagemblengna atawa sawaréh sunk kana sapotong disambungkeun.Struktur ieu sering dianggo dina aplikasi dimana permukaanna datar sareng mulus, sapertos permukaan alat.