Baku Rivet Buta

  • Aluminum Steel Dome Head Blind Rivet

    Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Rivet buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat énggal anu kuat pikeun rupa-rupa aplikasi.

    Dijieunna tina alloy aluminium kualitas luhur, éta pernah rusts, boga résistansi korosi alus, Éta sturdy, lightweight, sarta awét.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet

    Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet

    Rivets mangrupakeun permanén, fasteners non-threaded nu nyepetkeun objék babarengan.Éta diwangun ku sirah sareng shank, anu cacad ku alat pikeun nahan rivet dina tempatna.Rivets buta ogé boga mandrel a, nu mantuan nyelapkeun rivet jeung megatkeun kaluar sanggeus sisipan.

  • Full Aluminum Dome Head Blind Rivet

    Pinuh Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet

    Pinuh Aluminium Dome sirah buta rivet boga plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur thick.It gampang ngagunakeun, herang jeung Uap resistant.Widely dipaké dina konstruksi jeung widang industri.

  • Dome Head Blind Rivet Stainless Steel

    Kubah Sirah Buta Rivet Stainless Steel

    Rivets ieu didamel tina High Quality Stainless Steel anu mangrupikeun salah sahiji bentuk résistansi korosi anu paling luhur, ngajantenkeun langkung lami tibatan hardware anu sanés di pasar ayeuna.

    Hardware kami kuat pisan sareng saé pikeun dianggo di jero ruangan sareng luar.Rivets stainless langkung unggul tibatan baja biasa sareng nyayogikeun résistansi karat anu saé dina aplikasi cai uyah.

  • Aluminum Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    Produk ieu mangrupa buka tungtung buta rivet.Our produk teu boga burrs.Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.Produkna tahan korosi, tahan karat sareng awét.Cai mibanda rupa-rupa aplikasi.

  • Full Steel Dome Head Blind Rivet With Large Head

    Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

    Produk rivet buta sirah kubah ieu didamel tina baja.Éta tiasa langkung awét, langkung bébas hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis.Cai mibanda plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur kandel.Sarta eta bisa dilarapkeun ka sagala rupa widang.

  • Dome Head Blind Rivet With Colorful Painting

    Dome Head Blind Rivet Jeung Lukisan Warna-warni

    Eta nyadiakeun kamampuhan digabungkeun pikeun nyepetkeun produk salila assembly bari enhancing penampilan na.Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun atanapi ngaropea penampilan rivet nyaéta nambihan warna ku lukisan.Produk urang cocog pikeun rupa-rupa aplikasi dimana warna ditambahkeun atawa cocog.

  • Aluminum CSK Head Blind Rivet

    Aluminium CSK Kepala Buta Rivet

    Produk urang anu exquisite di workmanship, gampang pikeun nyimpen, sarta mastikeun kualitas kontrol.Mibanda permukaan lemes, résistansi korosi, stress alus sarta tekanan kuat.

  • Full Steel CSK Head Blind Rivet

    Pinuh Steel CSK Kepala Buta Rivet

    Kami produsén profésional pamimpin rivets buta di Cina, Produk kami anu exquisite di workmanship, gampang pikeun ngahemat, sarta mastikeun kualitas kontrol.Mibanda permukaan lemes, résistansi korosi, stress alus sarta tekanan kuat.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.

  • Full Stainless Steel CSK Head Blind Rivet

    Pinuh Stainless Steel CSK Kepala Buta Rivet

    A rivet countersunk mangrupakeun bagian anu riveted ku deformasi sorangan atawa gangguan connection.The sirah screw sagemblengna atawa sawaréh sunk kana sapotong disambungkeun.Struktur ieu sering dianggo dina aplikasi dimana permukaanna datar sareng mulus, sapertos permukaan alat.