Warta

  • Pos waktos: Okt-20-2021

    Dina taun 1960an sareng 1970an, teu aya baut kakuatan tinggi, sareng téknologi las na henteu maju sakumaha ayeuna. Kusabab kitu, seueur struktur waja anu dihubungkeun ku paku keling, anu sakapeung tiasa ditingali nalika nonton pilem lami. Éta ampir antik. Keling tarik aluminium atanapi waja dianggo ...Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-20-2021

    Countersunk sirah héksagon stop kontak: GB70.3 DIN7991 Buka babak sirah tarik kuku: GB12618 Hexagon nut: GB6170 DIN934 External hexagon full thread bolt: GB5783 DIN933 Rivet nut: GB17880.1 Maca deui »

  • Pos waktos: Okt-20-2021

    Beda pangageungna antara aranjeunna nyaéta sajaba kakuatan tinggi, ciri khas paku keling struktural nyaéta inti kuku dikonci dina awak keling saatos pakuat. Seueur jalma panginten anu inti keling tina paku keling biasa ogé disimpen dina awak keling saatos pakuat, tapi dina ...Maca deui »

  • Application of structural blind rivets
    Pos waktos: Okt-13-2021

    Rivet pop struktural utamina dianggo dina rak, fasilitas tatanén sareng kehutanan, alat-alat rumah tangga, kendaraan karéta, wadah wadah kulkas, alat pemanasan sareng ventilasi, hateup baja ringan sareng témbok tirai, mobil sareng perakitan bagian, damel kapal, ngawangun lomari sareng ...Maca deui »

  • History of rivets
    Pos waktos: Okt-13-2021

    Keling pangpayunna nyaéta pasak leutik tina kai atanapi tulang. Deformasi logam anu pangpayunna tiasa janten karuhun rivet anu urang terang ayeuna. Teu aya ragu yén aranjeunna mangrupikeun cara anu paling lami anu dipikaterang ngeunaan sambungan logam, ti saprak aslina ngagunakeun logam anu lemes. Salaku conto, dina jaman parunggu, t ...Maca deui »

  • What is the difference between countersunk rivet nut and flat rivet nut?
    Pos waktos: Okt-13-2021

    Flenster kacang keling countersunk angled. Liang countersunk kedah dibor nalika dipasang. Ieu dibagi kana nut countersunk ageung sareng nut rivet countersunk leutik. Kacang keling countersunk Kacangan sirah keling datar Flange tina kacang keling sirah datar buleud.Maca deui »

  • What are the advantages and disadvantages of open round head blind rivets
    Waktos Post: Sep-22-2021

    ● Kaunggulan: éta cocog pikeun sambungan pangiket antara bahan anu béda sareng kasempetan tanpa dibongkar. Éta tiasa dioperasikeun dina hiji sisi workpiece. Alatna saderhana sareng gampang dioperasikeun sareng épisiénsi pamasanganna tinggi. ● Kalemahan: ketang teu tiasa janten adjus ...Maca deui »

  • Application occasions of open round head blind rivets
    Waktos Post: Sep-22-2021

    Keling buta sirah buleud tipe kabuka gampang dipasang sareng dianggo dina hiji sisi tanpa bagian kawin anu sanés. Produk nu boga kaunggulan struktur saderhana, béaya rendah, gaya clamping sedeng sareng sambungan stabil sareng dipercaya. Éta sacara umum lumaku pikeun pengikat antara pelat sababaraha ...Maca deui »

  • Historical anecdotes of hollow rivets
    Waktos Post: Sep-22-2021

    Keling kerung seuseueurna didamel kanggo ngical atanapi ngalereskeun pakakas abah. Teu pati jelas iraha rivet kerung didamel. Tapi abah diciptakeun dina abad ka 9 atanapi 10 Maséhi abah rivet ngabébaskeun budak tina padamelan beurat sapertos sapatu kuda anu dipaku.Maca deui »

  • Structural Hollow rivets assembly advantages
    Waktos Post: Sep-16-2021

    Paku keling kerung Struktural dipaké pikeun sambungan konstruksi sékali gancang, anu tiasa minuhan sarat geser tinggi sareng résistansi tarik. Kauntungan utama anu dianggo diantarana: 1. Pangwangunan sisi hiji 2. Kisaran riveting lega 3. Instalasi gancang 4. Gaya clamping ageung 5. Seis ...Maca deui »

  • What are hollow rivets used in? What are its characteristics?
    Waktos Post: Sep-16-2021

    Aplikasi sareng ciri keling kerung. Sambungan rivet kerung mirip sareng sambungan rivet semi kerung, anu kagolong kana sambungan pengikat struktur non-beban. Rongga kerung tina keling tiasa nembus pipa sareng seueur dianggo pikeun nyambung ...Maca deui »

  • What is open core pull rivet?
    Waktos Post: Sep-16-2021

    Keling tarik inti kabuka mangrupikeun jinis paku keling nyambungkeun kakuatan tinggi, anu ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, bérés luhur, permukaan riveting anu caang sareng awét, henteu aya titik karat, permukaan riveting anu stabil sareng dipercaya, permukaan riveting datar sareng sajabina. Buka Tungtung Inti Narik Keling ButaMaca deui »

123456 Teras> >> Halaman 1/11