Ngalereskeun-FASTENER-Buta RIVET

10 Taun Pangalaman Manufaktur
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Warta

  • Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?III

    Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?III

    11. Otomatis pangeboran jeung métode riveting Riveting boga kualitas luhur, efisiensi, kaayaan kerja alus, alat-alat kompléks, jeung harga mahal.Cocog jeung gangguan pas riveting tina rivets headless, rivet riveting tipe kesel ring alur rivets, sarta rivet riveting buta.Éta ogé dianggo ...
    Maca deui
  • Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?II

    Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?II

    5. Métode riveting leungeun Pakakas basajan, operasi gampang, sarta efisiensi low Kadangkala dipake pikeun komponén leutik, kacang bracket, sarta dua kali sided sirah countersunk riveting 6. Dampak metoda riveting Cocog jeung sagala rupa struktur riveting, sanajan non kabuka sarta struktur kompléks, asesoris bisa nuju di v...
    Maca deui
  • Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?

    Sabaraha jinis riveting aya, sareng ciri sareng lingkup aplikasi unggal jinis riveting?

    Karakteristik jeung wengkuan aplikasi rupa métode sambungan rivet: 1. riveting biasa Prosés riveting biasa relatif basajan, metoda geus dewasa, kakuatan sambungan stabil sarta dipercaya, sarta rentang aplikasi anu lega.Deformasi bagian nyambungkeun nyaéta r ...
    Maca deui
  • Naon sarat téknis pikeun sababaraha padika riveting?

    Naon sarat téknis pikeun sababaraha padika riveting?

    Riveting loba dipaké dina konstruksi, manufaktur alat keur ngagolakkeun, sasak kareta, jeung struktur logam.Karakteristik utama riveting nyaéta: prosés saderhana, sambungan anu dipercaya, résistansi geter, sareng résistansi dampak.Dibandingkeun sareng las, kalemahanana nyaéta: struktur anu ageung, ngaleuleuskeun ...
    Maca deui
  • Naon jenis riveting?

    Naon jenis riveting?

    1. riveting aktip.Sendi tiasa silih puteran.Teu sambungan kaku.Contona: gunting, tang.2. maneuh riveting.Sendi teu bisa gerak saling.Ieu sambungan kaku.Contona, pangawasa sudut, nameplates on tilu konci ring, sarta wangunan sasak.3. Segel riveting....
    Maca deui
  • Kumaha cara ngagunakeun rivet manual anu leres

    Kumaha cara ngagunakeun rivet manual anu leres

    1. Kahiji, pinuh muka cecekelan tina gun rivet kalawan duanana leungeun.2. Selapkeun rod rivet kana sirah gun, supados sirah gun fits pageuh ngalawan penggir rivet.3. Mastikeun yén piring riveted geus napel pageuh kana sirah gun alat tanpa sela, teras tarik cecekelan ka jero kalayan duanana ha ...
    Maca deui
  • Naha inti rivets pop bocor nalika instalasi sareng dianggo?

    Naha inti rivets pop bocor nalika instalasi sareng dianggo?

    Nalika nganggo rivet pop, mungkin waé pikeun nyanghareupan masalah bocor inti rivet, anu utamina disababkeun ku panggunaan anu teu leres.Ku alatan éta, hayu atuh sakeudeung ngenalkeun sababaraha pangaweruh ngeunaan pamakéan rivets pop.Pilih nozzle rivet anu cocog pikeun padamelan dumasar kana spésifikasi sareng modél ...
    Maca deui
  • Naon téhnik kaamanan pikeun riveting?

    Naon téhnik kaamanan pikeun riveting?

    Téknologi kaamanan riveting utamana ngawengku aspék handap: 1. Sateuacan riveting, punch jeung cecekelan luhur kudu dipariksa pikeun mastikeun yén euweuh retakan atawa burrs.2. Nalika masang punch dina rivet gun, éta kudu aman fastened;Saatos punch dipasang, r ...
    Maca deui
  • Naon hartina trifold-buta rivet ?What is applicaiton of trifold blind rivet?

    Naon hartina trifold-buta rivet ?What is applicaiton of trifold blind rivet?

    Trifold-buta rivet dijieunna tina aluminium pinuh, Saatos riveting, Ieu bakal kabentuk tilu arah splits sarta kabentuk kawas latern, Ku kituna disebut ogé latern rivet buta, Ieu utamana dipaké dina kertas atawa aluminium products.Meanwhile warni dicét trifold rivet buta nyaeta lega...
    Maca deui
  • Analisis pancegahan pikeun ngagunakeun rivets pop

    Analisis pancegahan pikeun ngagunakeun rivets pop

    Analisis precautions pikeun ngagunakeun pop rivets: 1, Sateuacan ngagunakeun inti narik produk rivet, perlu pikeun pariksa: diaméter awak rivet, panjang rod awak rivet, ketebalan sarta diaméter cap awak rivet, nu total panjang inti rivet, ukuran kakeunaan tina ...
    Maca deui
  • Bubuka singket kana Analisis Stabilitas of Core narik Rivets

    Bubuka singket kana Analisis Stabilitas of Core narik Rivets

    Keling buta nyaéta jinis keling anu tiasa dikeling sareng diikat dina hiji sisi.Nalika dianggo, bedil rivet dianggo pikeun damel sareng padamelan.Rivets buta gaduh seueur kaunggulan sareng tiasa dianggo dina kaayaan anu henteu cocog pikeun rivet rivet biasa, sapertos gedong, kapal terbang, kapal, sareng cer ...
    Maca deui
  • Analisis prinsip kerja dina aplikasi rivets pop

    Analisis prinsip kerja dina aplikasi rivets pop

    Dina kahirupan sapopoe, pop rivets mindeng dipaké pikeun nyepetkeun loba hal.Kalawan ngembangkeun kontinyu industri dina taun panganyarna, ruang lingkup pamakéan rivets pop ieu laun ngembangna, sarta aranjeunna loba dipaké dina konstruksi, mobil, kapal, pesawat, mesin, panerapan listrik, furnitu ...
    Maca deui