Ngalereskeun-FASTENER-Buta RIVET

10 Taun Pangalaman Manufaktur
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Husus Rivet Buta

  • 4,8 * 12 Ungrip Buta Rivet High Kakuatan Buta rivet

    4,8 * 12 Ungrip Buta Rivet High Kakuatan Buta rivet

    4,8 * 12 Ungrip Buta Rivet High Kakuatan Buta Rivet

  • Struktural Buta Rivet Hemlock Struktural Buta Rivet

    Struktural Buta Rivet Hemlock Struktural Buta Rivet

    tensile tinggi jeung kakuatan geser.

    High tightness.

    The mendi anu sagemblengna watertight.

    Aksés sisi tunggal.

    Teguh jeung kualitas luhur gabungan, Geter-tahan alatan ngonci mandrel internal na.

  • Pinuh Steel Multigrip Buta Rivet

    Pinuh Steel Multigrip Buta Rivet

    Pinuh Steel Multigrip rivets buta dirancang husus pikeun aplikasi dimana bahan ketebalan béda umumna merlukeun rivets dina sababaraha ukuran.

    Ieu ciri rentang cekelan lega nu mere aranjeunna versatility pikeun rupa-rupa aplikasi.Éta ogé bisa ngurangan inventory rivet jeung ongkos ku nyokot tempat dua atawa leuwih ukuran rivet "standar".

  • Aluminium mesek Tungtung buta Rivet

    Aluminium mesek Tungtung buta Rivet

    Ieu mangrupikeun jinis pengikat riveted énggal anu cocog pisan pikeun riveting.Bisa nembongkeun kaunggulan unik na di spasi relatif leutik atawa di lingkungan tanpa rivet gun atawa pamakéan rivet gun.Dua atawa leuwih lembar disambungkeun bisa riveted suksés ku cara ngetok mandrel kalawan objék tunggal kayaning palu.

  • Pinuh Stainless Steel Seal Tungtung Buta Rivet

    Pinuh Stainless Steel Seal Tungtung Buta Rivet

    Rivets dirancang husus pikeun instalasi manual.Éta bisa ditarik ngaliwatan liang panel atawa underframe nu.Éta dijieun tina bahan elastomer sarta boga kateguhan alus.Éta bisa dipasang gancang sanajan dina assembly gangguan.

    Kabéh rivets buta stainless steel teuas, boga kakuatan tensile tinggi jeung kakuatan geser tinggi, sarta pernah karat.

  • Pinuh Aluminium Seal Tungtung Buta Rivet

    Pinuh Aluminium Seal Tungtung Buta Rivet

    Aluminium Seal tungtung rivet buta nyaéta struktur katutup, kawas kaca enclosed core-narik rivet sirah pin inti ieu dikonci jero sirah paku, narik rivet geus réngsé, enclosed, inti narik rivets sirah paku buntut ditarik ku pas luar. tepi liang, liang ku pas sagemblengna ditutup keur hirup, sirah paku bisa ngajamin euweuh leakage, euweuh leakage.

  • Pinuh Steel Seal Tungtung Buta Rivet

    Pinuh Steel Seal Tungtung Buta Rivet

    Steel Seal tungtung buta rivet mangrupakeun rivet buta fastener anyar.Ieu mah ngan saukur boga kaunggulan pamakéan merenah, efisiensi tinggi, noise low, sarta bisa ngurangan inténsitas tanaga gawé, jsb.

    Cai mibanda ciri sealing alus tina sapotong nyambungkeun na riveting inti rivet buta tanpa karat.

  • Aluminium Seal Tungtung Rivet Buta

    Aluminium Seal Tungtung Rivet Buta

    Kualitas luhur pabrik waterproof Seal tungtung buta rivets.

    Éta mangrupikeun pilihan anu murah, awét anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngagentos titik welds, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan rivet aluminium.

  • Aluminium Multi-Pakem Buta Rivet

    Aluminium Multi-Pakem Buta Rivet

    Rivets Multi-Grip gaduh rentang cengkraman anu lega, janten rivet biasana tiasa ngagentos 2 atanapi 3 rivet normal.Bisa ngurangan inventory jeung karya nebak.Éta cocog pikeun aplikasi dimana ketebalan bahan anu béda biasana ngabutuhkeun sababaraha ukuran rivet.Kisaran cengkraman anu lega ieu ningkatkeun kalenturan desain sareng ngirangan inventaris rivet, anu tiasa ngahémat artos.Éta ogé nampung liang anu ageung sareng tahan ka Geter sareng Uap.

  • Pinuh Steel High-kakuatan buta Rivet Monobolt

    Pinuh Steel High-kakuatan buta Rivet Monobolt

    Monobolt-kakuatan tinggi rivets buta anu-kakuatan tinggi rivets buta struktural kalawan rod Ngonci sarta ngeusian liang positif pikeun tugas beurat applications.Monobolt rivets buta nu dirancang jeung dimekarkeun pikeun aplikasi nuntut dimana kaamanan jeung kinerja anu kritis kana kabutuhan customer.

  • Pinuh Steel High-kakuatan buta Rivet Inter-Konci

    Pinuh Steel High-kakuatan buta Rivet Inter-Konci

    Inter-konci pinuh Steel High-kakuatan buta rivets anu kakuatan tinggi struktural, multi-cekelan, fasteners Ngonci internal dirancang nyadiakeun geser maksimum sarta kakuatan tensile.Sistim konci mékanis internal nyadiakeun 100% ingetan mandrel, segel tahan cuaca sarta gabungan tahan Geter kuat.

  • Tri-Lipet Buta Rivet

    Tri-Lipet Buta Rivet

    Tri-Lipet rivet buta ngabentuk tilu pencét sesah dina sisi sirah nutup salila setting.Bulu mata anu dibentuk ageung ngadistribusikaeun gaya clamping anu dilaksanakeun sacara merata sareng lembut kana bahan anu diikat.Ogé, beungeut badag tina bulu mata nawiskeun panyalindungan unggulan ngalawan rivet ditarik ngaliwatan bagian aplikasi pisan lemes, porous atawa regas.