Ganda Core narik Hand Riveter Bubuka

Katerangan pondok:

Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

Cecekelan anu langkung panjang ngajamin ngungkit anu saé nalika narik rivet.

Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Loba dipaké pikeun narik rivet pikeun imah jeung pabrik.

Cecekelan anu langkung panjang ngajamin ngungkit anu saé nalika narik rivet.

Gampang pikeun ngarobah sirah rivet nurutkeun ukuran rivet.

Spring ditingkatkeun pikeun nyaluyukeun gaya tensile of narik rivet.

Cast steel rivet gun sirah, sturdy jeung pipa baja durable.Stainless, kalawan kateguhan tinggi jeung gaya tensile badag.

Parameter Téknis

Model No: YK202
Bahan: alloy aluminium atawa awak baja tuang / PVC cecekelan
Finishing permukaan: Séng plated / Pvc cecekelan
ukuran: 355 mm
Standar: Standar Ékspor

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: 1. kualitas luhur

2. Rivet Nozzles

3. Gampang Operasi tur awét

4. loba dipaké dina riveting,

5. .2.Nozzle Ф3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Mérek dagang: YUKE atanapi sakumaha paménta klien
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

 

Kontrol kualitas

1. Mariksa bahan baku saméméh ngahasilkeun.

2. Mariksa hiji-hiji saméméh rakitan

3. Mariksa hiji-hiji salila produksi

4. Boga inspeksi acak saméméh pangiriman.

2.3
2.1
2.2

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 20 ~ 30 poé gawé
Paket: Kartu ngageser molotok + Karton

Jasa Kami

1.Good kualitas sarta harga kalapa.

2.Fully rentang produk pikeun milih.

3.Accept urutan sampel saméméh urutan massa.

4.OEM / ODM sayogi.

5.Quick jeung efisien reply dina 24 jam layanan online.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali