Single Hand Riveter Gun Bubuka

Katerangan pondok:

Konstruksi alloy terjal

Finish awét

Non-Slip Cushioned Pakem cecekelan

Gampang Panyimpenan cecekelan konci

Pakem ergonomic pikeun operasi gampang.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Konstruksi alloy terjal

Finish awét

Non-Slip Cushioned Pakem cecekelan

Gampang Panyimpenan cecekelan konci

Pakem ergonomic pikeun operasi gampang.

Parameter Téknis

Model No: YK201
Bahan: Aluminium Alloy Awak / PVC cecekelan
Finishing permukaan: awak hideung / cecekelan konéng;Bérés lukisan bubuk
ukuran: 260 mm
Standar: Standar Ékspor

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: 1. kualitas luhur

2.4 Nozzles Rivet

3.Gampang Operasi sareng Awét

4. loba dipaké dina riveting,

5. .2.Nozzle Ф2.4 / 3.2 / 4.0 / 4.8mm

Sertifikasi: ISO9001
Mérek dagang: YUKE atanapi sakumaha paménta klien
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Kauntungannana

Profesional Kelas Hand Riveter Gun anu ngajalin tina suhu luhur tempered alloy baja karbon, mere eta kamampuhan pikeun tahan nepi ka 70 kg beurat atawa 700N dina gaya.Dijieun pikeun tahan teunggeulan tina pamakéan terus jeung nambahan.Dilapis ku finish alumunium lemes Anti karat sareng korosi.

Parabot Produksi

Profesional Kelas Hand Riveter Gun anu ngajalin tina suhu luhur tempered alloy baja karbon, mere eta kamampuhan pikeun tahan nepi ka 70 kg beurat atawa 700N dina gaya.Dijieun pikeun tahan teunggeulan tina pamakéan terus jeung nambahan.Dilapis ku finish alumunium lemes Anti karat sareng korosi.

1.4
1.3
1.4
1.1
1.2

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 20 ~ 30 poé gawé
Paket: Kartu ngageser molotok + Karton

 

FAQ

Q1.Can abdi meunang sampel anjeun?
A: Leres, upami anjeun hoyong kéngingkeun sampel, mangga ngahubungi kami tanpa ragu, samentawis éta, anjeun tiasa nampi produk sareng harga anu langkung wareg.

Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

Q3 Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal butuh 25 nepi ka 50 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

Q4: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali