Buka Tungtung Datar Kepala Knurled Awak Buta Rivet Nut

Katerangan pondok:

Nutsert Ieu nyadiakeun ngaronjat kakuatan dina awak holes.Knurled ditinju sarta dibor nyadiakeun lalawanan luhur ka spin kaluar nalika dipasang dina bahan lemes.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Nutsert Ieu nyadiakeun ngaronjat kakuatan dina awak holes.Knurled ditinju sarta dibor nyadiakeun lalawanan luhur ka spin kaluar nalika dipasang dina bahan lemes.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Séng Plated
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Sirah datar
Beungeut awak: Knurled Shank
Standar: DIN/ANSI/JIS/GB

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Rivet tubular kalawan threaded.Dipaké dina rupa bahan nyedot sakumaha plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 10 ~ 15 Poé Gawé, 5 poé di stock
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, molotok.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
4

Pamastian kualitas

Auditing kontrak anu ketat ngalibatkeun sadaya departemén pikeun ngajamin feasibility unggal pesenan.

Desain prosés jeung validasi saméméh produksi bulk.

Kontrol ketat dina sadaya bahan baku sareng bantu, Sadaya bahan baku ngahontal tingkat maju dunya.

Inspeksi dina situs ka sadaya prosés, catetan pamariksaan tetep tiasa dilacak salami 3 taun.

100% inspeksi produk rengse saméméh kiriman.

Tés canggih sareng lengkep sareng alat pamariksaan

Latihan rutin pikeun staf inspeksi.

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

FAQ

1. Q: Dupi anjeun produsén, parusahaan dagang atawa pihak katilu?
A: Kami produsén, sarta kami geus diwangun nepi parusahaan urang saprak 2007.

2. Q: Kumaha carana abdi tiasa ka pabrik anjeun?
A: pabrik kami deukeut Bandara Shanghai, urang bisa nyokot anjeun nepi di bandara.

3. Q: Upami abdi kedah cicing di tempat anjeun sababaraha dinten, naha éta tiasa mesen hotél pikeun kuring?
A: Ieu's salawasna pelesir kuring, jasa booking hotél sadia.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali