Datar Kepala Full héksagonal Awak Rivet Nut bubuka

Katerangan pondok:

Sirah datar, kacang rivet full-hex nyayogikeun benang anu pikaresepeun, sapertos kotak atanapi bagian tubular, dina lambaran ipis sareng dina aplikasi anu ngan ukur nyentuh sisi panel.Sadia dina baja jeung stainless steel.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Sirah datar, kacang rivet full-hex nyayogikeun benang anu pikaresepeun, sapertos kotak atanapi bagian tubular, dina lambaran ipis sareng dina aplikasi anu ngan ukur nyentuh sisi panel.Sadia dina baja jeung stainless steel.

Éta bisa dipasang dina panels sakumaha ipis 0.5mm sarta teu diwatesan ku karasa maksimum nut timer konci, ngarah cocog pikeun ningkatna dina panels teuas atawa non-ductile.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Séng Plated
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10.M12
Kepala: Sirah datar
Beungeut awak: Hex Shank
Standar: DIN/ANSI/JIS/GB

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Rivet tubular kalawan threaded.Dipaké dina rupa bahan nyedot sakumaha plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Mangpaat

Kacang keling boga kaunggulan leuwih fasteners tetep lianna sabab bisa dipasang di sawah atawa dipaké pikeun perbaikan pikeun ngaganti fasteners dipasang saméméhna.Kauntungannana masang tina hiji sisi aplikasi ngandung harti yén anjeun pernah kudu ngakses bagian tukang panel.

Parabot Instalasi

Alat-alat khusus dibutuhkeun pikeun pamasangan - alat-alat dibasajankeun alat-alat tangan anu murah pisan pikeun bets leutik ka bedil pamasangan otomatis pneumatik pikeun aplikasi volume tinggi.

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 10 ~ 15 Poé Gawé, 5 poé di stock
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, molotok.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali