Rivet Nut Countersunk Knurled Buka Tungtung pedaran

Katerangan pondok:

YUKE mangrupikeun pabrik pabrik profésional Cina sareng nyayogikeun rupa-rupa Rivet Nut.

rentang éksténsif kami Steel Round Awak Countersunk Knurled Rivet Nuts sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

YUKE mangrupikeun pabrik pabrik profésional Cina sareng nyayogikeun rupa-rupa Rivet Nut.

rentang éksténsif kami Steel Round Awak Countersunk Knurled Rivet Nuts sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Séng Plated
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Kepala Csk
Beungeut awak: Knurled Shank
Standar: DIN/ANSI/JIS/GB
9

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Rivet tubular kalawan threaded.Dipaké dina rupa bahan nyedot sakumaha plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Alat Uji Produksi

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Kauntungannana:

1.Many produk: Sakur jinis kacang rivet tiasa disayogikeun.

2.Good Service: Urang ngubaran klien di manajemén jujur ​​tur ikhlas hébat nyaéta misi luhur urang.

3.Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat .Good reputasi di pasar.

4.OEM Ditampi: Urang bisa ngahasilkeun sakumaha per gambar anjeun atanapi sampel.

5.Shortest Pangiriman: Urang boga stock badag, 5 poé pikeun item stock, 10-15days pikeun produksi.

6.Low MOQ: Ieu bisa minuhan anjeun bisnis kacida alusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali