CSK Kepala Buka Tungtung Rivet Nut

Katerangan pondok:

Kami ngembangkeun sareng ngadamel kacang rivet pikeun nyumponan kabutuhan ampir sadaya aplikasi.Insinyur R&D di-imah sareng dukungan penjualan téknis narékahan pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun.

CSK sirah buka tungtung rivet nut Idéal pikeun bahan harder, sakumaha ngaronjat aréa bearing naek lalawanan torsi, Cocog jeung pamakéan dina dibor atawa ditinju liang.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Kami ngembangkeun sareng ngadamel kacang rivet pikeun nyumponan kabutuhan ampir sadaya aplikasi.Insinyur R&D di-imah sareng dukungan penjualan téknis narékahan pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun.

CSK sirah buka tungtung rivet nut Idéal pikeun bahan harder, sakumaha ngaronjat aréa bearing naek lalawanan torsi, Cocog jeung pamakéan dina dibor atawa ditinju liang.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Séng Plated
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10
Kepala: Ketua CSK
Beungeut awak: SHANK PLAIN
Standar: DIN/ANSI/JIS/GB

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Rivet tubular kalawan threaded.Dipaké dina rupa bahan nyedot sakumaha plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, molotok.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.

Keunggulan Kami

1. Produsén: Kami Pabrikan pabrik, sareng gaduh saham ageung pikeun Rivet Nut, Nut Insert, Buta Threaded Insert.

2. Pangiriman Gancang: stock item 3-7 poé, non-stock item 10-15 poé.

3. Free Sampel: Sadaya sampel bébas, sarta bakal dikirim ku kurir di expense urang.

4. Biaya Kurir Gratis: DHL, FedEx, UPS, atanapi TNT kanggo pilihan.

6

Balanja

7.1

pangmayaran

7.2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali