Datar Kepala Cylindrical Rivet Nut

Katerangan pondok:

Rivet nut bisa masang pelat ipis nu teuas pikeun holed ti gigir, permukaan olahan plat tambaga teuas pikeun pipe dilas, baja tensile tinggi, logam non-beusi jeung produk résin.

Fungsi: nyadiakeun efisien, métode ongkos-éféktif nempatkeun threads permanén tur captive dina bahan ipis, Utamana cocog pikeun pamakéan dina bahan nu teuing ipis pikeun nampung thread disadap.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Rivet nut bisa masang pelat ipis nu teuas pikeun holed ti gigir, permukaan olahan plat tambaga teuas pikeun pipe dilas, baja tensile tinggi, logam non-beusi jeung produk résin.

Fungsi: nyadiakeun efisien, métode ongkos-éféktif nempatkeun threads permanén tur captive dina bahan ipis, Utamana cocog pikeun pamakéan dina bahan nu teuing ipis pikeun nampung thread disadap.

Parameter Téknis

Bahan: Baja Karbon
Finishing permukaan: Séng Plated
Diameter: M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12.M14
Kepala: Sirah datar
Beungeut awak: Shank polos
Standar: DIN/ANSI/JIS/GB

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Rivet tubular kalawan threaded.Dipaké dina rupa bahan nyedot sakumaha plastik, logam baja.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
Sampel: Sampel gratis

Parabot Produksi

1.2
1.1
1.2
1.3

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 10 ~ 15 Poé Gawé, 5 poé di stock
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik: kotak warna, kotak jandela, polybag, molotok.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.

Pangalaman jeung pasar

Pabrik urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman damel dina nalungtik sareng ngajual.Produk ogé balayar di sakumna dunya, ngagaduhan seueur pujian ti para nasabah.

Kauntungannana

Kami pabrik ngalaman.

Kami ngagaduhan seueur jinis kacang rivet pikeun anjeun pilih.

Urang bisa ngaropea warna nurutkeun pangabutuh anjeun.

Urang tiasa ngalakukeun OEM & ODM.

1.1
1.2

Bubuka parusahaan

Ngaran:WUXI YUKE ENVIRONMENTAL SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

WWW.YUKEFASTENER.COM

WWW.YUKERIVET.COM

MAIL:JIN@YUKEFASTENER.COM

SALE@YUKERIVET.COM

JIN801680@HOTMAIL.COM

TELEPON: 0086-510-66699951

FAX: 0086-510-66699951

MB: 13771485133


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali