Aluminium Seal Tungtung Rivet Buta

Katerangan pondok:

Kualitas luhur pabrik waterproof Seal tungtung buta rivets.

Éta mangrupikeun pilihan anu murah, awét anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngagentos welds, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan rivet aluminium.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Kualitas luhur pabrik waterproof Seal tungtung buta rivets.

Éta mangrupikeun pilihan anu murah, awét anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngagentos welds, sekrup, atanapi baut, moal karat atanapi korosi, langkung kuat tibatan rivet aluminium.

Parameter Téknis

Bahan: Awak Aluminium / Batang Baja
Finishing permukaan: Polandia / Séng Plated 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)
ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, GB.Non-standar

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Air-conditioner, wadahna, mobil, Industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 200 Ton/bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi

Naha Urang?

YUKE khusus dina rivet buta, rivet nut, fastener langkung ti 10 taun

Bantuan desain sareng dukungan rékayasa pinuh

Hiji eureun manufaktur ngawengku sumber subkomponén jeung hardware mitra luar negeri

Kami gaduh garis produksi lengkep kalebet mesin ngabentuk tiis, mesin ngagosok, mesin perawatan, mesin assembling, mesin uji, mesin packing sareng saterasna.

Standar kontrol kualitas anu ketat sareng jabatan pamariksaan anu mumpuni

• Terus ningkatkeun sareng ngamajukeun alat kami pikeun tetep kompetitif

• Tujuan utama kami nyaeta TOTAL kapuasan konsumén bari nyieun proyek Anjeun gampang!

1.2
1.4
1.1
1.3
2.3
2.1
2.2

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 15~20 Poé Gawé pikeun Wadahna 20 '
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton.
2. Kotak warna leutik,: kotak warna, kotak jandela, polybag, molotok.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali