Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

Katerangan pondok:

Produk ieu mangrupa buka tungtung buta rivet.Our produk teu boga burrs.Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.Produkna tahan korosi, tahan karat sareng awét.Cai mibanda rupa-rupa aplikasi.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Produk ieu mangrupa buka tungtung buta rivet.Our produk teu boga burrs.Sirah kuku lengkep, lemes sareng lempeng.Pangaruh riveting anu saé sareng strukturna kompak.Produkna tahan korosi, tahan karat sareng awét.Cai mibanda rupa-rupa aplikasi.

Parameter Téknis

Bahan: Awak aluminium / Batang baja 
Finishing permukaan: Polandia / Séng Plated 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)

Flange: 12/14/16

ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, Non-standar

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 500 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi
6

Desain customer

Tim insinyur kami anu berpengalaman tiasa ngembangkeun produk sareng pabrik saluyu sareng conto, gambar atanapi ngan ukur ideu.

1.Various kelir buta rivets

2. Rupa-rupa jenis keling buta.kaasup buka tungtung sirah buleud, buka tungtung countersunk sirah, buka tungtung badag sirah rivet buta jeung saterusna.

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 15 ~ 20 Poé Gawé pikeun Wadahna 20 ', 5 dinten upami gaduh saham
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, lepuh.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha sarat klien '.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
10

Keunggulan Perusahaan

YUKE boga kapasitas produksi kuat sarta sells fasteners baku profésional.Produk kami saluyu sareng sistem kualitas internasional, sapertos ANSI sareng BS.

Pausahaan urang nawarkeun fasteners profésional kualitas luhur pikeun widang industri, kayaning mobil, wangunan, komunikasi, éléktron, énergi, panerapan imah listrik jeung jati, jsb Sapanjang taun ngembangkeun, urang bisa assure kualitas luhur produk urang.

Wilujeng sumping konsultasi, negotiate sarta mesen sagala fastener runtuyan ti pangusaha di sakabeh nagara, kami bakal nyadiakeun sagalapituduh"Satu-eureun beuli lengkep" jasa pikeun anjeun.

1.1
1.2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali