Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet Jeung Kepala badag

Katerangan pondok:

Produk rivet buta sirah kubah ieu didamel tina baja.Éta tiasa langkung awét, langkung bébas hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis.Cai mibanda plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur kandel.Sarta eta bisa dilarapkeun ka sagala rupa widang.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Produk rivet buta sirah kubah ieu didamel tina baja.Éta tiasa langkung awét, langkung bébas hariwang, langkung fleksibel sareng langkung modis.Cai mibanda plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur kandel.Sarta eta bisa dilarapkeun ka sagala rupa widang.

Kami mangrupikeun pabrik anu ageung pikeun pengikat di Cina, rivets, kacang, riveter tangan mangrupikeun produk utama urang.

Urang bisa ngahasilkeun tipena béda rivet buta aluminium sarta ogé bisa ngaropea barang sakumaha diperlukeun anjeun, urang remen nawiskeun Anjeun harga leuwih kalapa, sarta ngawangun ko-operasi panjang sareng anjeun sarta waktu anjeun.

Parameter Téknis

Bahan: Awak Baja / Batang Baja 
Finishing permukaan: Séng plated / Séng plated 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)

Flange: 12/14/16

ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, Non-standar

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 500 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi

Kauntungannana

Pangalaman produksi 1.Professional.

YUKE RIVET khusus dina rivet buta, rivet nut, fastener langkung ti 10 taun.

2. Fasilitas produksi lengkep

Simkuring gaduh hiji garis lengkep kaasup tiis ngabentuk mesin, mesin Polandia, mesin perlakuan, assembling mesin, mesin nguji, mesin packing jeung saterusna.

1.2
1.4
1.1
1.3

3.Short waktos pangiriman.

Urang bakal ngajamin 15 ~ 20 poé pangiriman pikeun hiji wadah

Urang ogé bakal ngahasilkeun sababaraha rivet di stock.

4. Bungkusan

Kami nganggo bungkusan standar ékspor sareng baki.

labél kaamanan ogé bakal loba dipaké dina bungkusan nurutkeun sarat customer.

3.1
3.2
3.3
3.4
10

Bubuka parusahaan

Diadegkeun dina 2007, Wuxi Yuke geus produsén profésional ti rivets buta sarta fasteners salila sababaraha taun.

Urang boga rentang pinuh ku manajemen jeung produksi pikeun mastikeun produk jeung jasa kualitas luhur.

Produk urang diékspor ka sadaya penjuru dunya sareng gaduh reputasi anu saé.Urang boga hubungan jangka panjang jeung konsumén urang.

Dina waktu nu sarua, urang ogé ngagabungkeun panalungtikan sarta pamekaran, urang yakin yén urang bisa mawa produk hadé tur jasa hadé ka konsumén urang.Urang bisa mawa pangalaman leuwih satisfying ka konsumén urang.

1.1
1.2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali