Aluminium Steel Kubah Kepala Buta Rivet

Katerangan pondok:

Rivet buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat énggal anu kuat pikeun rupa-rupa aplikasi.

Dijieunna tina alloy aluminium kualitas luhur, éta pernah rusts, boga résistansi korosi alus, Éta sturdy, lightweight, sarta awét.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Rivet buta kubah aluminium mangrupikeun jinis pengikat énggal anu kuat pikeun rupa-rupa aplikasi.

Dijieunna tina alloy aluminium kualitas luhur, éta pernah rusts, boga résistansi korosi alus, Éta sturdy, lightweight, sarta awét.

Parameter Téknis

Bahan: Awak aluminium / Batang baja
Finishing permukaan: Polandia / Séng Plated 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)
ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, GB.Non-standar

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 500 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi

Alat Uji

2.3
2.1
2.2

Kauntungannana

Pangalaman produksi 1.Professional.

YUKE RIVET khusus dina rivet buta, rivet nut, fastener langkung ti 10 taun.

2. Fasilitas produksi lengkep

Simkuring gaduh hiji garis lengkep kaasup tiis ngabentuk mesin, mesin Polandia, mesin perlakuan, assembling mesin, mesin nguji, mesin packing jeung saterusna.

3.Strictly nguji Prosedur.

Mariksa Bahan Baku sateuacan ngahasilkeun.

Mariksa produk Semi-rengse salila produksi

Pariksa produk Siap-dijieun

Mariksa produksi bulk sacara acak saméméh pangiriman.

4.Short waktos pangiriman.

Urang bakal ngajamin 15 ~ 20 poé pangiriman pikeun hiji wadah

Urang ogé bakal ngahasilkeun sababaraha rivet di stock.

5. Bungkusan

Kami nganggo pakét standar ékspor sareng palet.

labél kaamanan ogé bakal loba dipaké dina pakét nurutkeun sarat klien urang.

6. Palayanan anu langkung saé.

Kerjasama jangka panjang nyaéta arah urang .Urang geus ngekspor barang urang ka Éropa, Amerika, Rusia, Wétan Tengah.

Urang bakal nuturkeun pasar ieu sareng eupan balik .Kami parantos nampi kiridit anu saé sareng percanten.

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 15~20 Poé Gawé pikeun Wadahna 20 '.5 dinten upami gaduh saham.
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, lepuh.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
10

Bubuka parusahaan

WUXI YUKE diadegkeun dina 2007, Kami produsén profésional tina rivet buta sarta fastener salila sababaraha taun.

Kami gaduh set lengkep manajemén sareng produksi sareng mastikeun produk sareng jasa anu berkualitas tinggi.

Urang ngekspor barang urang ka sakuliah dunya sarta nampa kiridit alus .Urang ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang kalayan klien kami.

Samentara éta kami ogé ngagabungkeun ngembangkeun R&D, Urang percanten kami bisa mawa produk hadé tur layanan hadé pikeun klien urang.Urang bisa mawa pangalaman leuwih wareg keur klien urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali