Pinuh Steel Kubah Kepala Buta Rivet

Katerangan pondok:

Rivets mangrupakeun permanén, fasteners non-threaded nu nyepetkeun objék babarengan.Éta diwangun ku sirah sareng shank, anu cacad ku alat pikeun nahan rivet dina tempatna.Rivets buta ogé boga mandrel a, nu mantuan nyelapkeun rivet jeung megatkeun kaluar sanggeus sisipan.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Rivets mangrupakeun permanén, fasteners non-threaded nu nyepetkeun objék babarengan.Éta diwangun ku sirah sareng shank, anu cacad ku alat pikeun nahan rivet dina tempatna.Rivets buta ogé boga mandrel a, nu mantuan nyelapkeun rivet jeung megatkeun kaluar sanggeus sisipan.

Pinuh Steel Kubah sirah rivet buta nyaéta link logam jeung struktur unik jeung kakuatan riveting tinggi, sarta milik bagian fastening anyar.Cai mibanda kakuatan tinggi tensile jeung geser.

Parameter Téknis

Bahan: Awak baja / Batang baja
Finishing permukaan: Séng plated / Séng Plated 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)
ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, GB.Non-standar

Rincian Kubah Sirah Buta Keling

1.Type pausahaan: Produsén

2. Performance: Eco-Friendly

3.Application: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.

4. Sertifikasi: ISO9001

5.Kapasitas Produksi: 500 Ton / Bulan

6.Merek dagang: YUKE

7. Asal: WUXI, Cina

8. Basa: Remaches, Rebites

9.QC (inspeksi madhab) Mariksa diri ngaliwatan produksi

Kaunggulan

1.Work ogé kalawan bahan lemes.nyadiakeun permukaan bearing gede pikeun fastening.

2.Provide permukaan bearing gede pikeun fastening bahan nyanghareup lemes jeung regas jeung liang nyanghareup oversized.

3.Increased diaméterna flange ngajaga integritas aplikasi.

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 15~20 Poé Gawé pikeun Wadahna 20 '.5 dinten upami gaduh saham.
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, lepuh.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
01
10

Jasa Kami

1.We mangrupakeun pabrik, sangkan bisa bebas dina manufaktur produk, iraha wae, dimana wae, urang bisa nyadiakeun barang keur anjeun timely.

2. Salila harga pabrik, anjeun tiasa nyimpen loba duit pikeun meuli deui barang.

3. Kualitas geus assured, urang boga set pinuh ku parabot inspeksi.

4. Nganjang ka pabrik téh warmly tampi, sanggeus kabeh, ningali téh percanten.

5. Sampel bisa ditawarkeun kalawan bébas.

6.Over 10 taun pangalaman ngahasilkeun, pagawe profésional, reputasi beredar sangkan urang tetep kelas munggaran.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali