Pinuh Aluminium Kubah Kepala Buta Rivet

Katerangan pondok:

Pinuh Aluminium Dome sirah buta rivet boga plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur thick.It gampang ngagunakeun, herang jeung Uap resistant.Widely dipaké dina konstruksi jeung widang industri.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Pinuh Aluminium Dome sirah buta rivet boga plasticity tinggi, résistansi kacapean alus, sarta teuas tur thick.It gampang ngagunakeun, herang jeung Uap resistant.Widely dipaké dina konstruksi jeung widang industri.

Parameter Téknis

Bahan: Awak aluminium / Batang aluminium
Finishing permukaan: Polandia / Polandia 
Diameter: 3.2mm, 4.0mm, 4.8mm, 6.4mm,(1/8, 5/32, 3/16, 1/4)
ngaropéa: Disaluyukeun
Standar: IFI-114 jeung DIN 7337, GB.Non-standar

Fitur

Jenis Perusahaan Produsén
Kinerja: Eco-Friendly
Aplikasi: Lift, konstruksi, hiasan, jati, industri.
Sertifikasi: ISO9001
Kapasitas produksi: 500 Ton/Bulan
Mérek dagang: YUKE
Asal: WUXI Cina
Basa: Remaches, Rebites
QC (inspeksi dimana-mana) Mariksa diri ngaliwatan produksi

Kauntungannana

1. pangalaman produksi profésional

YUKE boga tingkat luhur rupa produk, inventory lumrah, pangiriman gancang sarta gawé babarengan stabil.

2. fasilitas produksi lengkep

Simkuring boga garis produksi lengkep, kaasup tiis ngabentuk mesin, mesin polishing, mesin processing, mesin assembly, mesin nguji, mesin bungkusan jeung saterusna.

1.2
1.4
1.1
1.3

3. jasa hadé.

Kerjasama jangka panjang nyaéta arah urang.Kami geus diékspor produk urang ka Éropa, AS, Rusia, Wétan Tengah.

Urang bakal difokuskeun pasar ieu sareng eupan balik.Kami geus miboga reputasi alus sarta kapercayaan.

Bungkusan sareng Angkutan

Angkutan : Ku laut atanapi Ku hawa
Sarat Pembayaran: L/C, T/T, Western Union

 

Palabuhan: Shanghai, Cina
Waktos prosés : 15~20 Poé Gawé pikeun Wadahna 20 '.5 dinten upami gaduh saham.
Paket: 1. Bulk packing: 20-25kgs per karton)
2. Kotak warna leutik,, kotak warna laci 45 derajat, kotak jandela, polybag, lepuh.Ganda cangkang packing atanapi sakumaha clients'requirement.
3. Assortment dina polybag atawa kotak plastik.
01

Bubuka parusahaan

WUXI YUKE nyaéta produsén profésional tina rivets buta sarta fasteners kalawan leuwih dasawarsa pangalaman.

Urang boga rentang pinuh ku manajemen jeung produksi pikeun mastikeun produk jeung jasa kualitas luhur.

Produk urang diékspor ka sadaya penjuru dunya sareng gaduh reputasi anu saé.

Simkuring yakin yén urang bisa mawa produk hadé tur jasa hadé ka konsumén urang.

1.1
1.2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali